Resultaten voor taxibedrijf

   
taxibedrijf
 
Taxi Overgaauw - Uw betrouwbare partner.
Wij hanteren van tevoren vastgestelde tarieven, die conform de wettelijke eisen in de taxiwet zichtbaar zijn gemaakt; zowel aan de buiten- als aan de binnenkant van het voertuig. U kunt bij Taxi Overgaauw terecht voor zorgvervoer voor scholieren, de WMO-cliƫnten en ziekenvervoer, maar ook voor de regiotaxi en airportservice.
Bent op zoek naar een taxi bus in Den Bosch? Uluman Taxi.
Door onze jarenlange ervaring als taxibedrijf Uluman kunnen wij verschillende diensten aanbieden waarbij we u graag kennis laten maken met onze service. Met behulp van onze taxi bus in Den Bosch ondersteunen we u bijvoorbeeld graag tijdens een dagje uit.
Startax B.V. al 65 jaar uw taxi rijopleider in Gouda.
Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een professionele onderneming die maar liefst op twee gebieden diensten aanbiedt. Wij zijn zowel een taxibedrijf als een autorijschool. Over Startax B.V. Het taxibedrijf is opgedeeld in twee afdelingen: Airport taxi en Chauffeursdiensten voor zakelijke doeleinden.
Taxi vervoer Werotax taxibedrijf Uw vervoer is onze zorg! Werotax taxibedrijf. Taxi vervoer Werotax taxibedrijf Uw vervoer is onze zorg!
Onze centralisten kunnen u goed adviseren en weten altijd waar de chauffeur zich bevindt en kan daarom heel precies inschatten hoe laat uw pakket opgehaald en afgeleverd zal worden. A-merk frisdranken tegen scherpe prijzen! Taxi naar een vliegveld. Veilige en representatieve voertuigen.
Taxibedrijf in de regio: Deurne, Helmond, Asten-Someren en Bakel - Alptax.
T T- Reset. Taxibedrijf in de regio: Deurne, Helmond, Asten-Someren en Bakel. Alptax Taxiservice BV. beschikt over een breed aanbod vervoersdiensten. Het wagenpark bestaat momenteel uit 48 modern uitgeruste taxivoertuigen. Hiermee is Alptax een middelgroot taxibedrijf in de regio Zuid-oost Brabant.
Taxibedrijf Schiedam Schiedam Taxi Centrale: vertrouwde taxidienst.
Zo kunt u bij ons een taxi boeken voor onder andere.: Kijk hier voor de tarieven. Kortom: of het nu gaat om een bedrijfsuitstapje, taxiservice naar de luchthaven of vervoer van de juiste medicijnen Schiedam Taxi Centrale staat voor u klaar. Bovendien geniet u bij ons, in plaats van bij een standaard taxicentrale, van de beste service.
Taxibedrijf Dordrecht Pagina 3/4 Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Hiernaast kunt u een keuze maken uit een taxibedrijf in Dordrecht voor vervoer op maat. Ook als openbaar vervoer niet meer beschikbaar is, kunt u altijd wel een taxibedrijf vinden. Bovenin de site kunt u de zoekopdracht naar taxibedrijf verfijnen.
Taxibedrijf Bax - De website van Taxibedrijf Bax uit Sprang-Capelle.
Taxibedrijf Bax is gespecialiseerd in het vervoeren van groepen of minder valide personen per taxibus tot aan luxe auto. Ook voor het zittend ziekenvervoer naar een arts of specialist in het ziekenhuis bent u bij Taxibedrijf Bax aan het juiste adres.
Uw eigen taxi bestellen bij Taxi Pas in Rijssen.
Over ons taxibedrijf. Taxi Pas vervoert klanten sinds 1955. Door onze jarenlange ervaring zijn we een toonaangevend vervoersbedrijf geworden in de regio Twente. Om voor iedereen klaar te kunnen staan bieden we een groot aantal diensten aan. Denk daarbij aan vervoer voor zakelijke afspraken, vervoer van en naar Schiphol, vervoer voor groepen en rolstoelvervoer. Onze professionele chauffeurs zijn goed opgeleid en erg vriendelijk. Uw veiligheid en comfort zijn namelijk onze eerste prioriteit. We doen er alles aan om u op tijd op uw bestemming te laten arriveren. In Rijssen hebben we een groot wagenpark met verschillende voertuigen. U kunt bij ons terecht voor zeer luxe autos maar ook voor een rolstoeltaxi. Alle voertuigen zijn net, ruim en comfortabel ingericht. Boek uw taxi. Onze betrouwbare service. Bij Taxi Pas leveren we altijd betrouwbaar vervoer. Onze chauffeurs zijn altijd op tijd en weten de locatie gegarandeerd te vinden. Onze communicatie is transparant en duidelijk maar ook vriendelijk. We bieden onder meer.: Vervoer voor mindervaliden. Het werkgebied van Taxi Pas is de regio Twente. Ons wagenpark staat in Rijssen dus we kunnen snel op locatie zijn. Heeft u een bestemming buiten Twente?
Taxibedrijf F.S. bestellen? Gogido.com.
Makkelijk vooraf betalen met iDeal of creditcard. Bestel direct een taxi bij Taxibedrijf F.S. Vergelijk taxis op prijs, service en betrouwbaarheid. Je vindt altijd de beste deal en bespaart tot 70%. Zoek taxi's' Daar gaan we. NIEUW Boek eenvoudig retourritten en meerdere taxi's' met de winkelwagen. 63 klanten beoordelen Taxibedrijf F.S.

Contacteer ons