Resultaten voor relatie

   
relatie
 
Machtsverschillen en gelijkwaardigheid in je relatie. Group 4. Group 3. Group 2. Group.
Lammers: Wat blijkt: wie de mindere is in de relatie, heeft vaker seks om extrinsieke redenen, dat wil zeggen: niet alleen seks omdat het leuk en lekker is, maar ook om te zorgen dat de relatie overeind blijft, en om de partner tevreden te houden.
Relatieproblemen en relaties Wilfried Sluys, Relatietherapie Purmerend.
Denk daarbij aan vragen als hoe wil ik mijn relatie vormgeven? en wat vind ik belangrijk in een relatie? Deze vragen worden niet vaak op voorhand gesteld door partners in een relatie, maar spelen wel een belangrijke rol in het gezond houden van je relatie.
Hoe krijg ik een relatie? Ben ik wel geschikt voor een relatie? Kom Op eigen koers, Amersfoort.
Ik wil zo graag een relatie. Waarom lukt het me toch niet? Individuele therapie kan je in dit geval helderheid brengen wat je in de weg zit om een fijne relatie op te bouwen. En of een relatie wel bij je hoort.
Coronatijd is moeizaam voor je relatie, zoek daarom de verbinding met elkaar.
Coronatijd is moeizaam voor je relatie, zoek daarom de verbinding met elkaar. Coronatijd is moeizaam voor je relatie, zoek daarom de verbinding met elkaar. Bijna een jaar heeft Nederland te maken met de coronapandemie. Lockdowns en thuiswerken zorgen er voor dat heel wat relaties onder druk komen te staan.
Relatie en familie.
Waar bent u naar op zoek? Waar bent u naar op zoek? Waar bent u naar op zoek? Waar bent u naar op zoek? Relatie, familie en gezondheid. Relatie en familie. Relatie, familie en gezondheid. Relatie en familie. Trouwen of geregistreerd partnerschap.
Het geheim van een goede relatie Reporters Online.
Dat kan namelijk ook betekenen dat jij je niet betrokken genoeg voelt bij je relatie of dat je je emoties oppot of dat je geen eigen mening hebt en liever conflicten vermijdt om de lieve vrede te bewaren. Pieternel meent dat ruziemaken simpelweg bij een relatie hoort.
Relatieproblemen Borstkankervereniging Nederland.
Op de Verwijsgids Kanker vind je zorg en hulp voor relatieproblemen bij jou in de buurt of online. Ga naar de Verwijsgids. Borstkanker zorgt voor veranderingen in je relatie, ook op het gebied van seksualiteit en intimiteit. Dat kan ingrijpend zijn.
Liefde en relaties: Page 1 of 0 alles wat je wilt weten Psychologie Magazine.
Een open relatie waarbij mensen ervoor kiezen om naast de bestaande relatie met anderen om te gaan, wordt soms als een verrijking en verdieping van de bestaande relatie ervaren. Bij polyamorie houden mensen van meerdere mensen tegelijkertijd. Hierdoor kun je een relatie hebben met verschillende mensen die verschillende aspecten in je aanspreken.
Ontdek: hoe het nou precies zit met een goede relatie en weinig seks Maven Publishing.
Zij hebben het in feite beter voor elkaar, door een relatie te hebben met iemand die hormonaal hetzelfde in elkaar zit als zijzelf. In heterorelaties is de seks vooral zinderend zolang de boel nog niet in kannen en kruiken is.
Rouw verandert je relatie. En dat accepteren helpt je om er samen sterker uit te komen De Correspondent.
En wat als in een relatie de één rouwt, en de ander niet, of minder intens? Kan je relatie goed blijven als je je slecht voelt? Ik richt mij in dit verhaal op stellen die te maken krijgen met wat ik ongelijke rouw noem.

Contacteer ons