Resultaten voor massage

   
massage
 
Lichaamsbehandelingen Massages Les Thermes de Spa.
Ze stimuleren de bloedsomloop en de werking van de inwendige organen. De massageoliën van het SULTANE DE SABA gamma laten u reizen in een universum waar al uw zintuigen aangesproken worden. MASSAGE ONDER EEN REGENGORDIJN. Cold Stones Massage. Athletics nutri onspannende massage.
Jims massage te Berlaar, verzorgt u met een massage op maat gemaakt voor uw lichaam.
Om zo het zenuw en spierstelsel en de bloedsomloop gunstig te beïnvloeden. Een massage wordt meestal met de handen uitgevoerd maar kan ook met de onderarmen, ellebogen, knieën en zelfs voeten gedaan worden. Massage is één van de oudste geneeskundige behandelingen.
Opleiding Massagetherapeut Centrum Voor Avondonderwijs.
Tijdens deze lessen leer je onder begeleiding van een deskundig masseur hoe je de effleurage, duimrollen, petrissage en fricties correct uitvoert. In ons speciaal uitgerust lokaal met professionele massagetafels oefen je je vaardigheden op je medestudenten. Op die manier ondervind je zelf de effecten van de verschillende grepen! Na een introductie tot de anatomie van de spieren en gewrichten krijg je een overzicht van de belangrijkste uitwerkingen van massage op de spijsvertering, de ademhaling en de rest van het lichaam.
Integratieve massage De Stroming.
Integratieve Massage streeft, in een reeks massages, naar een zo optimaal mogelijke combinatie van de 3 gebruikte massagevormen zodat er een volledig op het lijf geschreven massage ontstaat. Daarnaast is iedere massage die men ontvangt totaal uniek. De integratieve masseur is immers opgeleid om de integratie van de diverse massagetechnieken zo goed mogelijk aan te passen aan de noden van elk moment.
Massage bij kanker. Facebook. Twitter.
Informeer bij de lokale palliatieve thuiszorgequipe of er in uw buurt een massageaanbod is. Meer lezen over palliatieve zorg. Wat kost een gespecialiseerde massage? Massage wordt in België alleen terugbetaald door de verplichte ziekteverzekering als ze gegeven wordt door een kinesitherapeut.
Beauty en massage weekendje weg Weekendesk.
Wellness in Castel Madama: overnachten dichtbij Tivoli met wellness en ontspannende duomassage! Green Park Madama. Castel Madama, Lazio, Italië. Standaard tweepersoons kamer. Toegang tot de spa. Andere aanbiedingen voor dit hotel. Annuleerbaar en restitueerbaar. 1 nacht, voor 2. 915 / nacht. 25 48 resultaten 262. Hierbij enkele bestemmingen voor een beauty en massage weekendje weg. Hierbij enkele bestemmingen voor een beauty en massage weekendje weg. Neem contact met ons op per e-mail. We zijn vastbesloten om binnen 48 uur te reageren. 04 277 60 06. Van maandag t.e.m. vrijdag van 1000: u. tot 2100: u. Zaterdag t.e.m zondag van 1000: u.
Massagetoestel bij Vanden Borre: Ruime keuze en gratis levering.
Type massage: Shiatsu Vibratie. Lichaams en voetmassage. HOMEDICS HM SGM-460G. Lichaams en voetmassage. Niet online te koop Bekijk voorraad. Type massage: Shiatsu Rolbeweging Vibratie. Enkel in de winkel. Lichaams en voetmassage. Lichaams en voetmassage. Beschikbaar Bekijk voorraad. Type massage: Shiatsu.
Zensation Privé-sauna, wellness beauty.
Of vind je het gewoon fijn om jezelf eens te verwennen met bezoek aan de sauna of een schoonheidsbehandeling? Wij begrijpen dat het belangrijk is om tijd te nemen voor jezelf en te ontstressen. Daarom voorziet OZ501 een terugbetaling voor wellness. Al onze massages kunnen ook in duo gereserveerd worden! Anti-stress massage van de rug. Hot stone massage. Alle Privé sauna's' opties. Privé sauna 1. Privé sauna 2.
Yemaya.
Yemaya massage studio. Heb je een specifiek huidprobleem, wil je producten op maat of wil je het roer helemaal omgooien? Bij Yemaya kan je echt onthaasten. Maak kennis met onze verschillende massages en boek een moment voor jezelf. Huidverbetering en relaxatie gaan hand in hand bij Yemaya.
Massageolie producten online kopen? Apotheek Online.
Onze prijs 1328, Adviesprijs 1475., Galenco Baby Massageolie 200ml. MASSAGE SELECTION MASS.OLIE ESS OLIE 100MLPRANAROM. Durex Play Massage Sensual Ylang Ylang 200ml. Onze prijs 934, Adviesprijs 1099., NAQI MASSAGE OLIE ACTIVE 100ML. Onze prijs 3126, Adviesprijs 3473., NAQI MASSAGE OLIE RELAX 100ML.

Contacteer ons