Op zoek naar massage?

   
massage
 
Wellness en Spa Treatments Waer Waters.
Skinovage 45min 6800, / p.p. Reiniging, peeling, ampulle, massage van gelaat, hals en decollete, masker. Lichaamsverzorging 40min 7350, p.p. Wie zijn we? Openingsuren Elke dag open, incl. MA-ZO: 12u-22u30 Keuken12u-21u30: O'so' Sweet openingsuren: 12u 17u30. Plan je bezoek. Relax Openingsuren Elke dag open, incl.
cursus
Massages.
Een traditionele Polynese massage die u meeneemt naar de Verre Eilanden. Ontdek de bamboemassage en de charme van de hemelse geuren. Geniet van dit luxueus eilandenritueel met bamboestokken. Balancing Relax Massage 50 min. Massage van de rug, schouders en gelaat en hoofdhuid.
Opleiding Massagetherapeut Centrum Voor Avondonderwijs.
Op die manier ondervind je zelf de effecten van de verschillende grepen! Na een introductie tot de anatomie van de spieren en gewrichten krijg je een overzicht van de belangrijkste uitwerkingen van massage op de spijsvertering, de ademhaling en de rest van het lichaam.
Massage Krëfel De beste prijzen, service inbegrepen.
Krëfel gebruikt cookies om jou een betere website te kunnen bieden. Cookies zijn kleine bestanden die wij tijdelijk op jouw computer plaatsen om ervoor te zorgen dat je niet telkens opnieuw moet aanmelden of dezelfde gegevens dient in te vullen.
Prijslijst Massages Antwerpen The Wellness Room.
Champagne Lounge Massage. The wellness massage. The international massage. De ultieme all-in-1 massage. Bekijk hier alle behandelingen. Bekijk hier alle behandelingen. Bekijk hier alle behandelingen. Combi Diepte Relax. Massage op advies. Bekijk hier alle behandelingen. Rose Quartz Massage. De energetische massage.
Beauty en massage weekendje weg Weekendesk.
Wellness in Castel Madama: overnachten dichtbij Tivoli met wellness en ontspannende duomassage! Green Park Madama. Castel Madama, Lazio, Italië. Standaard tweepersoons kamer. Toegang tot de spa. Andere aanbiedingen voor dit hotel. Annuleerbaar en restitueerbaar. 1 nacht, voor 2. 915 / nacht. 25 48 resultaten 262. Hierbij enkele bestemmingen voor een beauty en massage weekendje weg. Hierbij enkele bestemmingen voor een beauty en massage weekendje weg. Neem contact met ons op per e-mail. We zijn vastbesloten om binnen 48 uur te reageren. 04 277 60 06. Van maandag t.e.m. vrijdag van 1000: u. tot 2100: u. Zaterdag t.e.m zondag van 1000: u.
Opleiding Ayurvedische Massage Centrum Voor Avondonderwijs.
Je voelt je als herboren! Tijdens deze cursus maak je kennis met de Oosterse denkwijzen en de ayurvedische filosofie en visie. Je leert de verschillende soorten ayurvedische massages kennen en krijgt onder de knie hoe je ze op een professionele manier toepast.
Je eerste massage.waarschijnlijk heb je veel vragen. Zenzini.
Massagetherapeuten werken tegenwoordig in ziekenhuizen, in bedrijven of gewoon thuis in hun eigen praktijk. Als je nog nooit een massage gehad hebt, legt dit artikel haarfijn uit wat je kan verwachten en zal het de meeste vragen waar je misschien nog mee zit beantwoorden.
Massage Aravinda Therapeutische, sport en ontspanningsmassages.
Maak vandaag nog een afspraak! Wij helpen je graag verder. Maak online een afspraak. Wie zijn wij? Aravinda is een praktijk gericht op massage. Wij zijn gelegen op 2 locaties, Paal-Beringen en Lummen. Wij zijn gespecialiseerd in tal van massages.
ARKOFLEX Massage creme Arkopharma.
Arkoflex Massagecrème werd speciaal geformuleerd uitgaande van 965, % van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong, zonder bewaarmiddelen en van een unieke combinatie van plantenextracten Arnica, Harpagophytum, Calendula en van essentiële oliën Bergthee, Marjolein, met een licht koude-effect dankzij menthol en eucalyptol om de weldoende effecten van een massage te verhogen en zo de zones met spier en gewrichtsspanningen te verlichten.

Contacteer ons