Resultaten voor trampoline

   
trampoline
 
Turnkring Oostakker vzw Recrea Trampoline.
BEGINNNERS: Voor deze groep is geen echte voorkennis vereist. Kinderen die graag op een trampoline springen kunnen vanaf het eerste leerjaar terecht in deze groep. Leer salto's' springen op allerlei verschillende trampolines en wie weet neem je op het einde van het seizoen wel deel aan een recreatieve wedstrijd!
Wild Gym.
Wild Gyms specialiteit is de dubbele mini trampoline DMT. Om hierin wedstrijden te doen moet je een selectie verdienen voor de groep DMT Competitie. In een grote ingebouwde trampoline springen kan je leren in de GT grote trampoline Basis groep te Herent.
artists.
Welkom BS De Trampoline.
Wij willen de leerlingen boeien met een groots verhaal. Het verhaal van De Trampoline! In De Trampoline maken de leerlingen sprongen in alle richtingen. Ons doel is het begeleiden van onze leerlingen tijdens deze sprongen in een veilige leeromgeving. Kwaliteitsonderwijs en zorg gaan hier hand in hand.
Trampoline kopen? Ruime keuze Bestel nu bij EXIT Toys.
Gebruik de afdekhoezen van EXIT Toys om de trampoline optimaal te beschermen tegen weer en wind. Heb je een trampoline aangeschaft en ben je nog op zoek naar veilige, praktische of gewoon leuke trampoline accessoires? Van afdekhoes tot trampoline ladder, EXIT Toys heeft het allemaal!
Trampoline kopen? Frank.
Game On Sport Jump Line trampoline rechthoek 163x215. Hoogte inclusief veiligheidsnet: 230 cm. Tunturi Opvouwbare fitnesstrampoline Bounce trampoline 104 cm diameter. Gebruikersgewicht van maximaal 135 kg. Diameter: 100 cm. Tunturi Funhop Fitness trampoline Mini Trampoline 95cm. Gebruikersgewicht van maximaal 100 kg.
Trampolines Home Trampolines.be.
Langste trampoline ter wereld. Trampoline springen op straat? Als het van een aantal creatieve projectontwikkelaars afhangt, kan het binnenkort in Londen. Daar dook het plan op om de langste urban trampoline ter wereld te bouwen. Een trampoline in de winter.
Jumplay trampoline park Brugse Ommeland.
Jumplay trampoline park. Bekijk alle foto's.' Aan je favorieten toevoegen. Een indoor trampolinepark met ruim 1.000 m springplezier voor jong én oud, zul je hier zeker een gat in de lucht springen! Kinderen jonger dan zeven kunnen zich uitleven in de Playground met daarbij een speeldorp.
Trampoline kopen? De beste trampolines van 2021 Betersport.be.
Ga je een trampoline kopen dan heb je zowel de keuze uit een ingraaf trampoline of een bovengrondse trampoline. Een inground trampoline heeft als voordelen dat het veiliger door de lage hoogte, en het zorgt voor een lage en gemakkelijke instap.
Bikko Bikko Trampolines.
welkom bij Bikko, dé webshop voor uw trampolines, accessoires en onderdelen! Wilt u een trampoline kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen verschillende soorten en merken trampolines, accessoires én nieuwe onderdelen, waaronder ons kwalitatief zeer hoogstaande huismerk.

Contacteer ons