Resultaten voor scrum

   
scrum
 
ArchiMate 3 Training: Foundation.
We verwelkomen u graag! Klik hier voor meer informatie en inschrijven. Ga naar nieuwsoverzicht. Meer weten over de dienstverlening van IT Management Group? We staan u graag te woord. Aankomende ICT Trainingen en Masterclasses. Java voor testers. ITIL 4 Leader Digital and IT Strategy. Klassikaal Den Haag. Klassikaal Utrecht en Online. ITIL 4 Managing Professional Transition. KEPNER and FOURIE ITIL Problemsolving. Klassikaal Den Haag. ISTQB Agile Tester. Klassikaal Utrecht en Online. ArchiMate 3 Training: Foundation. Klassikaal Den Haag en Online. Klassikaal Utrecht en Online. TOGAF 9 Training: Certified. Klassikaal Utrecht en Online. Opleiding Project Management Office. Bekijk meer aankomende Trainingen en Masterclasses. Visie op leren. ICT en duurzaamheid. Risico en kostenbeheersing. Enterprise en IT Architectuur. IT Management Group. Lange Vijverberg 4/5. 2513 AC Den Haag. TOGAF is a registered trade mark of The Open Group.
Scrum Netvlies.
en done: user stories die klaar en goedgekeurd zijn. Om altijd op de hoogte te zijn starten we elke dag met een Daily Scrum waarbij elk teamlid aangeeft.: Wat heb je gedaan sinds de vorige Daily Scrum? Wat ga je doen tot de volgende Daily Scrum?
training
Training de ondernemingsraad die Agile werkt met Scrum.
Training de ondernemingsraad die Agile werkt met Scrum. Organisaties die Agile werken, doen dit met name om sneller op veranderingen in te kunnen spelen, efficiënter te werken en klanttevredenheid te maximaliseren. Vaak wordt gewerkt met de Scrum-methodiek. Agile en Scrum werken hoeft niet beperkt te blijven tot de organisatie zelf.
training
ICT Institute Agile en Scrum.
We raden mensen altijd aan om zich eerst te verdiepen in de Scrum-methode. In een scrum-training of managementworkshop leggen we uit wat agile en scrum is en laten we mensen ervaren hoe het werkt in het klein. Ook leggen we alle rollen, regels en meetings van scrum uit, waaronder de begrippen scrum-master, product owner, backlog, poker-planning en velocity en beantwoorden alle vragen.
Waarom scrum niet altijd beter is BOOM.
Een goede product owner is essentieel. Scrum is één van de vele agile methodieken. Bij scrum werk je met een multidisciplinair team, met daarin een aantal vaste rollen. Zo is er een product owner die eerste aanspreekpunt is namens de opdrachtgever en een scrum master: een soort projectleider.
Scrum Values Focus Delta-N.
Dit merk je vaak bij bedrijven, waar een tool is aangekocht om Scrum te begeleiden en het team wordt geleid en beperkt door de tool in plaats van het proces, die zij zelf zouden moeten kunnen aanpassen en de principes, die achter het proces zitten.
Scrum Guide Scrum Guides.
The Scrum Master is accountable for establishing Scrum as defined in the Scrum Guide. They do this by helping everyone understand Scrum theory and practice, both within the Scrum Team and the organization. The Scrum Master is accountable for the Scrum Teams effectiveness.
Agile Scrum: wat houdt dat in? iPeople.
Zo heeft de Scrum Product Owner het contact met de klant en bepaalt in nauw overleg met de klant/opdrachtgever wat er gemaakt moet worden en met welke prioriteit. Het Scrum team bepaalt hoe iets gemaakt gaat worden en plant zijn eigen werk. De Scrum Master begeleidt het Scrum proces en coacht en faciliteert het Scrum team.
Professional Scrum Master PSM I Computrain.
In deze praktijkgerichte, intensieve, training worden alle aspecten van het scrumframework inzichtelijk gemaakt, zodat je na deze training scrum optimaal kunt inzetten binnen je organisatie. De training Professional Scrum Master PSM is een volledig door Ken Schwaber herziene versie van zijn oorspronkelijke opleiding Certified Scrum Master CSM gecreëerd in 2002.
Scrum Master training inclusief examen.
U leert tijdens deze tweedaagse Scrum Master training alles over het werken als Scrum Master en/of Scrum teamlid. Naast een stuk theorie omtrent de basisconcepten van Scrum biedt de training verschillende handvatten en oefeningen om Scrum direct toe te passen in de praktijk.
Cursus Agile Scrum Foundation, HBO-niveau LOI.
Deze cursus is ook geschikt voor professionals binnen en buiten de ICT-sector die in hun werk te maken hebben met ICT-projecten of projectmatig werken binnen een organisatie en hun kennis willen verbreden op het gebied van agile werken en Scrum.

Contacteer ons