Op zoek naar huis?

   
huis
 
Home Huis B.
Britt heeft duidelijk kennis van zaken. Voor de verhuur van onze opbrengsteigendommen kunnen we steeds op Huis b rekenen! No-nonsense aanpak, Huis b werkt aan een lager tarief zonder dat je boete moet doen aan wat je er voor terugkrijgt.
Huis van het Kind Stad Torhout.
Een aanbod ontwikkelen van vormingsactiviteiten en workshops, naargelang de signalen die we ontvangen van ouders, opvoeders, kinderen en jongeren. Voor meer vragen, kunt u terecht bij de coördinator van het Huis van het Kind huisvanhetkind@torhout.be of 050 22 12 33 of bij één van de partners van het Huis van het Kind.
Huis van het Kind Lokaal Bestuur Geraardsbergen.
Het Huis van het Kind is dé informatie en ontmoetingsplaats voor gezinnen met kinderen in Geraardsbergen. Samen met de partners Kind en Gezin, scholen, Gezinsbond, neemt het Huis van het Kind initiatieven om ieder gezin de zorg te geven die ze nodig hebben en organiseren we leuke en interessante activiteiten voor gezinnen.
Huis van het Kind Gemeente Ranst.
Naast informeren, adviseren en doorverwijzen wil het Huis van het Kind gezinnen samenbrengen om elkaar te ontmoeten via infoavonden, activiteiten en projecten. Wie maakt deel uit van het Huis van het Kind? Het Huis van het Kind bestaat uit verschillende organisaties.
Huis van het Kind Hoogstraten.
Sommige tieners komen relatief makkelijk door deze periode heen, terwijl anderen hier meer moeite mee hebben. Ondanks hun grotere zelfstandigheid blijven volwassenen van groot belang in de ontwikkeling van de jongere. Copyright 2015 Huis van het Kind Alle rechten voorbehouden Privacy policy.
Melania Trump hult Witte Huis voor voorlopig laatste keer De Standaard.
Dit artikel is exclusief voor abonnees, maar we bieden het u gratis aan. Melania Trump hult Witte Huis voor voorlopig laatste keer in kerstsfeer. 30/11/2020 om 1706: door sh. Het Witte Huis is al helemaal klaar voor Kerstmis. First Lady Melania Trump heeft de ambtswoning dit jaar opnieuw voorzien van kerstversiering.
Huis van het kind Temse Organisaties met een hart voor kinderen.
Hou zeker onze paginas in de gaten voor alle info! Zijn er vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren via prive bericht, telefoon 0475 45 78 58 of mail info@huisvanhetkindtemse.be. Hopelijk is dit alles snel voorbij en voor de zieke: Veel beterschap!
Sociaal Huis Anzegem.
Zonder afspraak kan je alleen nog maar terecht in de bibliotheek en het recyclagepark. Milieu en natuur. UiT in Anzegem. Financiële sociale hulp. Personen met zorg. Gezin, kinderen jongeren. De Vierschaar 1. 056 69 44 40. 0 207 484 780.
21346 huizen te koop nu op Immovlan.
Huis gemengd gebruik te koop. Zeldzaam vastgoed gelegen tussen het Koninklijk Paleis en de Zavel. Prachtig gebouw met dubelle affectatie handel en bureau met een oppervlakte van 1.425 m daterend uit het einde van de 19e eeuw. Huis te koop. Maison d'habitation' unifamiliale mitoyenne avec cour-terrasse, 5 chambres, 2 salles d'eau. Rénovée en 2006. Huis in openbare verkoop. Woonhuis Uruguaylaan 32 voor 3a 24ca. vanaf 24/3 op eigen risico en eigen verantwoordelijkheid: woens.
Sociaal Huis Stad Blankenberge.
Een breed gamma aan sociale dienstverlening onder één dak, het Sociaal Huis is een plek waar alle welzijnsvragen thuishoren. Elke Blankenbergse inwoner die op zoek is naar informatie over welzijn in de ruimste zin van het woord, is hier welkom.

Contacteer ons